E-learning uitbesteden

E-learning uitbesteden

 < < E-learning strategie   < Ontwerp goede e-learning

Je vindt schrijven en ontwikkelen leuk. Dat is je vakmanschap als docent, trainer of expert. Waar je geen zin in hebt en al helemaal geen tijd in kunt steken, is zelf media maken en daarna alles online zetten op een e-learningplatform. Natuurlijk zijn er mensen die daar hun vak van hebben gemaakt en het graag voor je doen.

Besteed de productie van e-learning en media uit

Ik zoek de juiste mensen voor je, vraag offertes aan en begeleid de productie. Je hebt alleen met mij te maken. Je wensen worden realiteit binnen het afgesproken budget.

Inhoud van formats omtoveren in e-learning

Bij voorkeur lever je de content aan in handige formats. Hoe werkt dat? Lees de toelichting op het ontwerpen en ontwikkelen van een cursus in een online leeromgeving. Tijdens het toveren gebeurt dit met je content:

  • redactie: teksten worden concreet, beknopt, helder en taalkundig correct
  • beeldredactie: afbeeldingen worden gezocht bij stockbureaus of gemaakt door fotografen of tekenaars
  • productie: video’s worden opgenomen en gemonteerd, animaties getekend
  • alle teksten en media worden op de juiste plek geplakt
  • interactie en navigatie worden getest en gefixt

Fijn he, niet zelf koppiepeesten of prutsen met plaatjes en eindeloos zoeken waarom het niet werkt!

Ontwikkeling én productie uitbesteden

Zelf schrijven is behoorlijk tijdrovend. Niet iedereen is daar goed in. Docenten die ijzersterke praktijkverhalen vertellen en heel goedgebekt cursisten begeleiden, kunnen dichtslaan als ze hun gedachten moeten opschrijven.

Kruip dan in de rol van inhoudsdeskundige. Ik vraag je het hemd van het lijf en ontwerp en ontwikkel de blended cursus zelf. Op een aantal belangrijke momenten check ik met jou of ik je ideeën goed realiseer. Jij hebt verstand van de inhoud en van je doelgroep, ik van didactiek met technologie. Samen staan we sterk.

logoingoedberaad.001In Goed Beraad zet via Isabelle een videoteam in

Dankzij de volledige storyboards voor de video’s kunnen drie bedrijven snel een offerte afgeven. Ik help de directeur en de trainers van In goed Beraad bij de keuze.

We casten samen goede acteurs. Op de opnamedag zijn de trainers aanwezig. niet alleen omdat het erg leuk is om je eigen teksten te horen uitspreken door professionals, maar ook om vragen te beantwoorden over belangrijke details.

Daarna spreken we de ruwe montage door en levert het productieteam snel de video’s op. Ik zorg ervoor dat ze op het e-learningplatform op de goede plek staan en door iedereen overal probleemloos zijn af te spelen.

De samenwerking bevalt goed. Ik weet nu zo goed wat In Goed Beraad nodig heeft, dat de directie met een trainer besluit om de ontwikkeling van een complete nieuwe blended cursus over ‘veranderen in organisaties’ uit te besteden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *