Hoe ontwerp je een goede opleiding voor een bedrijfsacademie

Met Janneke Jong heb ik een blended opleiding met Moodle ontwikkeld voor materiedeskundigen van de Douane. Het project was zowel voor ons persoonlijk als voor de organisatie bijzonder.

Janneke

Janneke vertelt in deze video dat dit project voor haar de overgang markeerde van inhoudelijk beleidsmaker naar opleider. Ze geniet van het veelzijdige en creatieve werk. Het ontwerpvirus is besmettelijk.

De BelastingAcademie

Voor de organisatie was Liquide Middelen de eerste opleiding waarin vol werd ingezet op blended learning en waarin veel meer mogelijkheden van Moodle werden gebruikt dan voorheen. Bij de Belastingacademie heeft de opleiding inmiddels een voorbeeldfunctie (al ging lang niet alles vlekkeloos). De ervaringen met dit project leiden tot veel verbeteringen in de organisatie. Janneke houdt dat vuurtje brandend.

Isabelle

Voor mij was het ook bijzonder omdat ik vanaf de analyse tot en met oplevering betrokken was en al mijn kwaliteiten als ontwerper kon inzetten. De sfeer waarin we werkten aan de opleiding was open, stimulerend en warm. Pfoe, wat hebben we hier veel van geleerd!

Wil je meer weten neem dan contact op. Janneke staat ook open voor vragen.

In dit project was ik ingehuurd en uitgeleend door UP Learning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *